2 november 2021

Denk mee over ons verkiezingsprogramma!

Vanaf vandaag staat de eerste versie van ons verkiezingsprogramma 2022-2026 online. Een eerste versie waar we de afgelopen maanden hard aan gewerkt hebben, ons plan voor een eerlijker en fatsoenlijker Lingewaard. We zijn heel benieuwd naar de reacties.

Democratische politiek is politiek van, voor en door inwoners. Daarom leggen we ons programma graag voor aan alle Lingewaarders en nodigen we iedereen uit om hun inzichten, aanvullingen en kritische kanttekeningen met ons te delen. Zodat we het er met elkaar over kunnen hebben. Zodat we samen kunnen kijken of aanvullingen onze plannen nog sterker maken. Want een eerlijker en fatsoenlijker Lingewaard bouwen we samen.

Lijsttrekker Maarten van den Bos: ‘We vragen inwoners bewust wat ze van ons programma vinden voordat we het definitief vaststellen. Mensen willen graag betrokken zijn bij lokale politiek. Zeker in Lingewaard hebben we veel actieve burgers die keihard werken voor ons allemaal. Via verenigingen, als vrijwilliger. Of die als ervaringsdeskundige te maken hebben met de gemeente. Hun opmerkingen, aanvullingen en kritiek willen we graag horen. Wat bij ons als PvdA past, verwerken we graag nog in het programma. En uiteraard is een reactie altijd het begin van een goed gesprek.’

Het verkiezingsprogramma is hier te vinden. Via die pagina kan iedereen tot 1 december reageren. Later die maand stellen de leden van de PvdA het programma definitief vast.