Steunfractie

Mirjam Hulshof-Spaninks

Mirjam Hulshof-Spaninks

Over Mirjam Hulshof-Spaninks

Mijn naam is Mirjam Hulshof-Spaninks en ik ben geboren op 15 april 1992 te Zutphen. Inmiddels woon ik alweer een aantal jaren met mijn man en twee dochters in Huissen. Van huis uit ben ik pedagoog en ik werk nu als ambulant hulpverlener met zowel gezinnen als individuen. Dit doe ik in de vorm van ambulante begeleiding waarbij sport, beweging en de natuur vaak als middel worden ingezet.

Ik ben actief geworden bij de PvdA door me in te zetten voor ons ombudsteam, een laagdrempelig initiatief waarbij u als burger uw vragen kan stellen m.b.t. de regels en regelingen binnen onze gemeente. Door mijn werkzaamheden kon ik dit jammer genoeg niet voortzetten. Sinds enige tijd zet ik me in voor onze fractie waar ik altijd graag mee denk over de thema’s die in onze gemeente spelen.
Er zijn een aantal thema’s die mij erg aan het hart gaan. Zo vind ik onder andere dat ieder kind het recht heeft om veilig en positief op te groeien. Helaas zie ik nog te vaak dat hulp niet op tijd komt. Passende hulpverlening voor iedere burger is ook een belangrijk knelpunt. Dit blijkt nog te vaak onmogelijk door regels en gebrek aan vertrouwen in zowel burger als hulpverlener. Aan deze werkwijze mag wat mij betreft nog hard gesleuteld worden!