Ko van den Beemt

Ko van den Beemt

Over Ko van den Beemt

Ik ben Ko van den Beemt voorzitter van de PvdA in Lingewaard. Mijn politieke betrokkenheid begon op de middelbare school en het lag voor de hand dat ik bestuurstuurkunde ging studeren. Mijn eerste baan was in Den Haag bij de afdeling financieel beleid van een ministerie. Daarna ben ik bij een adviesbureau gaan werken. Toen ik daarna bij het kwaliteitsbureau van “De Bank” werkte, werd mij duidelijk dat ik mij meer betrokken voel bij maatschappelijk rendement. In het bedrijfsleven ging het mij teveel om ” winst en aandelenkoersen”. Dit was rond 2000 voor mij het teken om weer bij de overheid te gaan werken en actief te worden in de lokale politiek. Op dit moment werk ik als controller en intern adviseur bij een gemeente en bouw ik mee aan een efficiĆ«nte en kantgerichte organisatie.

Verder ben ik sinds 2004 actief bij de PvdA-fractie. Zo was ik van 2006 tot 2010 (pvdA) raadslid . Nou waren die jaren waren al druk en hectisch, maar de afgelopen raadsperiode ……………
Wat dat betreft moet het anders en kan het anders. Respectvol , sociaal en met 2 benen op de grond. Geen grote beloftes want die kunnen we de komende jaren financieel niet waarmaken.
Maar als je naar Lingewaard kijkt in het midden van twee grote steden op een knooppunt van water en wegen; dan zijn er kansen en mogelijkheden. Dan zie een groen gebied met historie, natuur, een veelheid aan organisatie en bedrijvigheid en dan weet ik 1 ding zeker: Lingewaard kan zoveel meer. Alleen moeten we die als Lingewaard wel samen realiseren . Daar sta ik voor.
En voor wie het belangrijk vindt: Ik ben 53 en woon met ons gezin ( +hond) in Bemmel en 23 jaar lid van de PVDA . In mijn vrije tijd wil ik graag klussen of in de tuin bezig zijn. Verder ben ik lid van de Rekenkamer en was ik enige tijd betrokken bij het Lingewaards energie initiatief.

Lingewaard kan meer!