Gijs van der Elst

Gijs van der Elst

Over Gijs van der Elst

Mijn naam is Gijs van der Elst, woonachtig in Huissen, getrouwd en vader van 2 mooie kinderen.

“een duizendpoot in denken en doen” heeft iemand mij ooit eens genoemd.

Als eigenaar van een computer-reparatie bedrijf kom ik al 20 jaar bij klanten over de vloer. De mensenkennis die ik hierbij heb opgedaan geeft mij veel voldoening.

Ik ben geboren in Maassluis in 1967. Na een fijne jeugd met twee broers en een zus, ben ik naar Spanje geƫmigreerd. Waar ik 11 jaar heb gewoond en mijn ondernemerschap heb ontwikkeld. Daar ben ik mijn vrouw (nederlands/spaans) tegen het lijf gelopen. Na een korte tijd samen in Spanje te hebben gewoond zijn wij in Arnhem neergestreken.

Sinds 2 jaar wonen we in Huissen. Als nieuwe Huissenaar ben ik direct lid geworden van het wijkplatform. Daarna mocht ik de voorzittershamer van de Bewonersraad Lingewaard hanteren. Deze functie brengt mij dichtbij de huurders in Lingewaard. Met de plaatsing op de lijst van onze partij zal ik mij inzetten voor de woon en leef omgeving van onze burgers. Als sociaal democraat in hart en nieren zal ik proberen onze gemeente weer wat vriendelijker te maken. De burgers weer bij elkaar te brengen en de verschillen tussen hen te verkleinen.