6 januari 2017

PvdA Lingewaard komt burgers te hulp met het ombudsteam

Op 21 januari om 10:00 lanceert PvdA Lingewaard het ombudsteam in de Theaterkerk in Bemmel. Het ombudsteam wordt opgericht om mensen te helpen diezich van het kastje naar de muur gestuurd voelen door overheden, tussen wal en schip vallen of op een andere manierzijn vastgelopen in de ambtelijke molens.

Het ombudsteam zal officieel geopend worden door Tweede Kamerlid en oud-vakbondsman John Kerstens. Om de noodzaak van een ombudsteam in Lingewaard kracht bij te zetten, zal aan de hand van voorbeelden van omliggende ombudsteam duidelijk worden welke toegevoegde waarde het ombudsteam in de gemeente kan hebben. Het ombudsteam nodigt iedereen van harte uit om aanwezig te zijn bij de opening.

Na de lancering zal het ombudsteam iedere 1e, 2e en 3e woensdag van de maand in de bibliotheken van respectievelijk Bemmel, Gendt en Huissen te vinden zijn van 14:00 tot 15:30. Daarnaast zal het ombudsteam per telefoon (0615292493) en de website van PvdA Lingewaard bereikbaar zijn voor iedereen die graag wat hulp wil,verhaal wil doen van misstanden of gewoon een praatje wil maken.